A valóság leírása

2016. szeptember 26. 20:04 - Helyzetben

Ti nem vagytok Magyarok!

Nagyon nehéz elkezdeni...
Az elmúlt napokba és hetekben, nagyon sok szomorú dolgot láttam, mind az interneten és mind a való életben. Magyarországon ennyire nagy lenne a tudatlanság? Ennyire nagy lenne a hamis önérzet? Nagyon sok kérdés megfogalmazódik bennem Néhány Magyar állampolgárral szemben, hisz én is egy büszke Magyar vagyok! Elszomorító a jelen. Nagyon nagy teret nyer a migráns válság, a bevándorlási mizéria. Természetesen nem indokolatlanul, hisz hatalmas fenyegetést jelent Európa számára, így Magyarországra nézve is. Azt is nagyon rossz látni, hogy egy ilyen problémából a Fidesz Kampányt csinál. Ne hazudjunk magunknak! Mert látható mi folyik az országban. Ha a jobbik felvetése érvényesül és tényleg a sikeres szavazást követően, alaptörvény módosításra kerül sor, akkor felesleges kidobott pénz volt az, hogy két méterenkét óriás plakát, a családok számától függően a levelek kiküldése és hogy sok-sok buszt teleragasztanak Október 2-ai levonókkal. Nem szép dolog, az hogy úton útfélen hangoztatják, hogy így megvédem Magyarországot meg úgy. Felesküdtek arra, hogy a magyar népet szolgálják. Ez a minimum, ha már a nép bizalmat szavazott nekik. Van egy olyan érzésem, mintha egy szívességről lenne szó, adok ma 100,- forintot, de majd később kérem vissza valamilyen formában. Ugye értjük mire is gondolok. Maximális tisztelet a katonáinknak és a rendőrségnek. Olyan országot védenek meg, ami saját magát, belülről pusztítja. A migránsok nélkül is elég nagy a csőd kishazánkban,hát még még ha itt lenne X ezer migráns. Ők nem tudnak a mi kultúránkba, Európa kúltúrájába beilleszkedni. Van az a mondás, hogy:
"Ne tíz ember alkalmazkodjon egyhez ,hanem egy ember alkamazkodjon tízhez."
Sajnon ennek ellenére mást mutat a tendencia. Minek nevezzük el azokat az embereket, akik azt mondják, hogy jöjjenek, fogadjuk be őket, mert szegények és menekülnek a háború sújtotta országból. Jó lesz itt nekik, ezek nem is terroristák, hát mit képzel magáról a csürhe banda, hogy kikiáltják a migránsokat terroristának!
És volt olyan ember is, aki azt mondta, hogy tudják, milyen háborús országban élni. Na akkor én azt mondom, hogy ezek az emberek Hazaárulók. Menjenek el Szíríába vagy ahol éppen dúl a háború és éljenek boldogan. Senki nem mondta azt, hogy a migránsok 100%-ig terroristák. Továbbá láttuk azt, hogy mit műveltek a határnál a "békés" menekültek. Láttuk, hogy az ingyen vizet dobálták és azt is láttuk, hogy nem olcsó mobiltelefon készülékekket nyomogattak, jaaaaa... számlabizonylatok, melyeken csak egy-egy csekély borra való volt: 10.000,-€
Vajon a Franciaországban és Belgiumban is ezt mondják, főleg azon emberek hozzátartozói, akik életüket vesztették a robbantáskor. Egybehangzóan terror cselekmény történt. Szokás mondani, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik. Addig míg nem a szomszédodban robbantanak, addig amíg nem a te szeretted veszíti életét egy-egy ilyen robbantáskor, addig nem esik le mi is folyik ma itt a jelenben és csak egy szobapolitizáló hazaáruló vagy!
Na és a másik, ingyen ételt kell nekik osztani, de nem akárhogy, mert a disznóhúst ők nem eszik...mást kell nekik csinálni...
Árpád Leventét feljelenteni, mert Calais-nál ráhúzta a migránsokra a kormányt? Hol ott azt sem tudták mit mutat a kamera ? Persze, hát hogy is tudná... Nem tudja mennyi pénzbe kerül egy visszapillantó tükör,egy ponyva, egy szélvédő, melyet sokszor a kamionosnak kell kifizetni. Ráadásul akkor nem károgtak a menekült pártiak, mikor a Debreceni kamionsofőrt majdnem megölték.
El kellene gondolkodni!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodihelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr311745123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A valóság leírása
süti beállítások módosítása