A valóság leírása

2016. szeptember 25. 16:31 - Helyzetben

Szenny csatornák és szenny műsorok sokasága

xcv.jpg
Amennyiben közvélemény kutatásra kerülne sor és megkérdeznénk, tudna e mondani legalább két olyan műsort,  vagy csatornát,amelyre igaz a szenny jelző, akkor valószínűleg nem csak kettőt, hanem többet is fel lehetne sorolni. Ami nagyon elszomorító, hogy erre igény van. Igény van a Való Világra, Édes életre, csak hogy kettőt kiemeljek a sok közül. Vajon miért hiányzik ez az embereknek?  Az más kérdés, hogy ezeket az alpári, gusztustalan megnyilvánulásokat képernyőre rakják, mivel ez hozza  a bevételt. Sajnos ide jutott a magyar média és ezt a focihoz lehet hasonlítani, nincs utánpótlás. Két évente ha egy ígéretes tehetség kikerül külföldre, de miután megízleli a pénzt, már nem a fejlődés és a karrier a fontos, hanem a sok sok ezer € a bankszámlán. Magyarországon nem tudják mit jelent az a szó hogy "sztár". A sz@ból sztárt csinálnak. Bözsinéni és a tyúk, a szökőkút, vagy éppen Tiv Tivy. Megnézik több ezren a sületlenséget és semmitmondó alpári "utcai" videókat és másnap már úgy kerül a televízió képernyőjére hogy az internet sztárja? Na erre mondom én azt, hogy nem tudják a szavak jelentését. Magyarországon, nincs olyan, hogy sztár...
Győzike? Berki? Ne vicceljünk már.. az ismert jelző elfogadható, de a sztárság nem itt kezdődik, nem a bóhockodásnál. Nagyon szomorú, hogy egy vetélkedős műsorban egy Magyar állampolgár nem tudja, hogy hány megye van Magyarországon. Az is nagyon szomorú, hogy olyan ember kerül képernyőre, aki nem tudja, hogy a fának nincs is olvadás pontja és ezt ki is mondja. Szomorú már-már elkeserítő, de vajon mi motiválja az embereket arra, hogy ezeket megnézzék? Szerintem a monoton életvitel. Reggel felkel elmegy dolgozni, majd  este lefekszik és kezdődik minden elölről. Ki Magyarország köztársasági elnöke?  Nem tudják... Ki feküdt le a villában ezzel és ezzel? Válaszok sokasága érkezik.. Szerintem nem ez a helyes út, ráadásul sok ember nincs tisztában azzal, hogy milyen törvényeket hoznak, nincsenek tisztában azzal, milyen szabályok jönnek létre egy adott területen, ez mind mind a monotonitás, mert az emberek megszokták már ezt az életet, nekik így jó, magyarul sodródnak az árral.
Ahogy esik, úgy puffan.
Persze ez két részre lehetne bontani, de maradjunk a média területén. Nagyon sok olyan hasznos videó van az interneten, ami nagyon hasznos lenne az emberek számára, az ilyen nem kerül ki, ha mégis, akkor meg meg kell alázni még jobban, nyomorból még nagyobb gödörbe lökjük bele az embert, lásd Illés Bácsi és a cukrászda. Mi kell ahhoz, hogy "sztárok" legyünk? Ha levonjuk az adott csatornákról a következtetést, akkor a válasz egyszerű. Legyél primitív, legyen pénzed és ismerősöd és legyen elég vastag bőr a képeden. Azok, akik meg éveket tanulnak, azok még a közelébe sem jutnak..
Végezetül egy másik szó jelentésével sincsenek tisztában az emberek. Ez a szó a Vicces. Sokan azt mondják, azért nézik, mert vicces. NEM! ezek az emberek nem viccesek, ezek az emberek tudatlanok és buták. Tudatlanságukat az alpáriságukat és a butaságukat hiszik viccesnek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://valodihelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr6911739189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
A valóság leírása
süti beállítások módosítása