A valóság leírása

2016. szeptember 28. 09:03 - Helyzetben

Schobert Norbi VS Majka

nevtelen-2.png

Az elmúlt napokban egymásnak esett Schobert Norbi és Majoros Péter, azaz Majka. A posztháború előzményeit szinte mindenki ismer, Norbi egy Bulgária-Ózd hasonlattal haragította magára az Ózdi fenegyereket, de nézzük reálisan a dolgokat. Tény, hogy én például nem vagyok Ózd szülötte, de egy kicsit túlizgulta ezt a hasonlatot Majka is és a polgármester is. Igaz azt nem tudjuk, vagyis tudjuk, mivel láttuk, olvastuk Majka posztját, hogy milyen érzéseket váltott ki belőle, de ezt kultúrált körülmények között is le lehetett volna tisztázni. Azonban a két főszereplő megnyilvánulása nagyon minősíthetetlen volt.
Bulgáriáról Ózdon keresztül hogyan lehet eljutni a másiknak a pénztárcájába azt nem tudni. Mind a két ember egy nagyon rossz arcát mutatta meg. Az egymásra való mutogatás és a színvonal alatti gyerekes viselkedés nem méltó két ilyen emberhez. Az összes posztot végig olvastam és megdöbbentem. Nyugodtan mondhatom, hogy szégyellje magát mind a két ember! Egy beteg gyermekkel érvelni és dobálózni ?  Mutogatni egymás munkásságára?  Ki mivel jár és milyen a háza? Kinek mennyi pénze van? Hány évesek ezek 5?
Ki kinek és hány embernek ad munkát? Ki kit vinne el nyaralni a pénzből? Nagyon szomorú viselkedési forma. Egy nagy szegénységi bizonyítványt állítottak ki magukról. Vissza térve arra a beteg gyermekre. Sajnos ma Magyarországon az is nagy szó, hogy egy ismert ember, akár egy fotó erejéig is meglátogat egy beteg gyermeket, persze vannak kivételek. Ilyeneket nem kellet volna bele vinni.  A hatóságokkal való sárdobálás is egy fajta színvonal alattiságot mutat. Remélem mi hamarabb befejezik az "ökörködést."

Schobert Norbi válasza a hasonlatra: ITT
 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://valodihelyzet.blog.hu/api/trackback/id/tr2011748623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bobby Newmark 2016.09.29. 16:44:55

"nem méltó két ilyen emberhez."

Dehogynem, semmi meglepő nincsen ebben, eddig is tudtuk mindkettőről, hogy gyökerek.

TE min vagy meglepődve? Mi a francot vársz egy faszparaszt kiugrott rendőrtől meg egy valóságshowszökevény médiakurvától?

2016.09.29. 20:03:00

@Bobby Newmark: Nem mondanám, hogy túl szofisztikált a véleményed, de fedi a valóságot :-)

átlátó 2016.09.29. 20:08:37

Ilyen az, amikor kettő egységnyi gondolkodó a nyilvánosság előtt gondolkodik.

Varga Géza (törölt) 2016.09.29. 20:58:20

korsók
A valóság leírása
süti beállítások módosítása